Bognár Hajnal +36 20 204 8810

Bognár Hajnal

Életem első felében a gyógyászatban ápolónőként (Szt. György Kórház, belgyógyászat, szülészet), második felében pedig orvos-esztétikai (hajgyógyászati, kozmetológiai, bőrgyógyászati) területen dolgoztam és fejlődtem. Jelenleg az ergoterápia és a mozgásszervrendszeri rehabilitáció területén dolgozom és képzem magam.

Minden területen az egészség megőrzését láttam a legfontosabbnak. Az orvos-esztétikai, és mozgás-szervrendszeri esélyek és lehetőségek is beszűkülnek, amikor már a kialakult tüneteket, vagy a betegségeket szükséges kezelnünk. Ennek ellenére hiszek abban, hogy soha nincs késő, mert az emberi szervezet képes regenerálni önmagát. Ehhez segítségre van szüksége, ezért a gyógyításban a keleti medicina egészségmegőrző tudását és a nyugati orvoslás eredményeit is fel kell használnunk és életünk részévé tenni. 

Életemnek ebben a szakaszában szeretnék olyan terapeutává és szakemberré válni, aki segíteni tud alternatív megoldásokkal és gyógymódokkal az egész test működésének támogatásában, betegségek megelőzésében, rehabilitációban, fájdalmak csillapításában... Ezért folyamatosan képzem magam természetes, gyógyszer mentes terápiák elsajátításával, melyekkel személyre szabottan segítek a célok elérésében.

Alkalmazott vizsgálatok és terápiák:

 • Back Scan gerincanalízis
 • Funkcionális mozgásvizsgálat
 • Kinesiology taping
 • Cross taping
 • Flossing (compress therapy)
 • Köpöly (vacum therapy)
 • Moxibutio
 • Penczel terápia
 • Lymphodrenage (hullámmasszázs)
 • Talpmasszázs

Remélem minden páciensem megtalálja nálam azt a segítséget, mellyel fent tudja tartani egész-ségét, mozgás-képességét, és mozgás szabadságát.

Élet-tapasztalataim:

30 évesen egy autóbaleset megállított az "úton". 4 csigolyám roppant és darabosra tört, 3 bordám tört és bal alsó végtagi részleges bénulást szenvedtem. A háti gerincem  maradandóan stabilizálva van. Végtelenül hálás vagyok a sebészeknek, akik a lehető legjobbat hozták ki az összeroppant csigolyákból. A bal lábam mozgásképessége 2 év alatt jött vissza. Azért tartom ezt fontosnak elmondani, mert a saját szakmámban, az egészségügyi rendszerben (a műtét után) igen kevés segítséget kaptam a gyógyuláshoz, ezért újra kutatásba és tanulásba kezdtem. Boldog vagyok, hogy ma már nem csak sajnálkozhatok és együtt érezhetek sorstársaimmal, hanem rátaláltam olyan hagyományos és alternatív gyógyszermentes gyógymódokra, melyekkel mellékhatások nélkül segíthetek saját magamon, a szeretteimen, és bárkin aki hozzám fordul, hogy mozgásképesen, kevesebb fájdalommal vagy fájdalmak nélkül éljünk, mozogjunk, dolgozzunk, pihenjünk és szeressünk :).

Rendeléseim:

 1. Hétfőtől péntekig:
  ZenGarden Kisház
  1074 Budapest, Dohány u. 83-85. (Bejelentkezés alapján.)
  .
 2. Kéthetente péntekenként:
  Bokod Egészségház
  (Komárom-Esztergom Megye)
  2855 Bokod, Dadi u. 3/A. 

Rendelés alatt nem tudom felvenni a telefont, kérem keressenek meg SMS-ben, e-mailben, facebookon, vagy itt az oldalon található üzenetküldő alkalmazással.