Kis Tímea | +36 70 423 2050

Kis Tímea - KONDUKTOR

Konduktori diplomám szerint szívesen vállalom bármelyik korosztály mozgásszervi problémáinak kezelését (baleset utáni állapot, Sclerosis Multiplex, Parkinson, hemiparesisek... stb.) időskori szerzett megbetegedések kezelését, valamint mozgássérültek konduktív nevelését.

Speciális képzettségem és tapasztalataim leginkább a babák állapotfelmérésében, mozgásvizsgálatukban, mozgásfejlesztésükben, és a korai fejlesztés területén vannak.  Szívesen végzem koraszülöttek, újszülöttek, kisdedek mozgás és mentális fejlődésének követését, és fejlesztését a Mozgásszervízben.

A Nemzetközi Pető Intézetben, 1991- ben végeztem konduktorként.  Azóta is folyamatosan konduktorként dolgozom. Kórházi munkám során rengeteg tapasztalatot szereztem a csecsemők, koraszülöttek, újszülöttek vizsgálatában és fejlesztésében. Fontosnak tartom a csecsemők korai vizsgálatát, mert ez az a korosztály az ahol a fejlesztés a a leghatékonyabban végezhető. 

Általában izomtónus rendellenességgel, mozgásban való lemaradással, fejlődési problémákkal fordulnak hozzám a szülők. Fontosnak tartom, hogy a korai fejlesztésnél a szülőket megerősítsük, hogy van segítség, ha elbizonytalanodnak a baba fejlődésével kapcsolatban.

Az első találkozás mindig egy hosszabb beszélgetés, ahol az anamnézis felvétele és a baba állapotfelmérése történik. Utána következik a fejlesztés és terápia beállítása, megtanítása  a szülővel. A következő találkozásoknál kontrollálom a baba fejlődését, és további tanácsokkal gyakorlatokkal látom el őket, addig, amíg a várt eredmény el nem érik.

Büszke vagyok magamra a munkámban elért sikerekre külföldön és Magyarországon egyaránt, hogy nagyon sok családnak segítettem és segíthetek most is a szakmai tudásommal és tapasztalataimmal, és hogy mindemellett a saját családomban is helytálltam 🙂

A találkozások időtartama kb. 45-60 perc.

Megbeszélés és időpont egyeztetés  szükséges!
 
Szeretettel várom a jelentkezőket!
 
Kedden délután 16-19 óra között,
pénteken délelőtt 9-15 óra között
vagyok megtalálható a MOZGÁSSZERVÍZBEN.